top of page

L’equip de monis marxa de Tancades per donar forma al curs 2023-2024

Updated: Oct 3, 2023

El passat cap de setmana, els monitors i monitores de l’Esplai Estel vam passar tres dies a Can Montcau organitzant el curs que ara comença.


Carregades d’energia després d’un Casal d’Estiu inoblidable i una Festa Major repleta d’activitats, ens reunim de nou per tornar a la feina de cara a les aventures que s’apropen, entre les quals l’Esplai d’Hivern!


En què consisteixen unes Tancades? Les Tancades són un període de tres dies on l’equip de monitores ens reunim fora de Can Mingrat per organitzar el curs. La programació de les Tancades és molt variada, ja que hem de parlar de la feina de tot un any en només tres dies! Les monitores fem formacions - enguany n’hem gaudit d’una de primers auxilis -, parlem i decidim el funcionament del nostre Esplai, ens repartim a les comissions del curs 2023-2024, preparem les inscripcions de l’Esplai d’Hivern i organitzem el funcionament d’aquest.



Estigueu atents i atentes, perquè molt aviat us farem arribar la informació relativa a les inscripcions, que ja estem preparades per retrobar-nos amb els infants i les famílies de l’Esplai!


Tenim moltes ganes de posar-nos en marxa en breus: l’energia de l’Esplai de tot l’equip de monis està al 100%!!!


Fins aviat!

















29 views0 comments
bottom of page